5 Tips Menang Mudah X Game Trail

0 Comments
5 Tips Menang Mudah X Game Trail

Kali ini, laman  mega888 slot  akan memberikan 5 tips menang mudah x game trail yang berjudul Trial Xtreme 4.

Apa Itu Trial Xtreme 4?

Trial Xtreme 4 adalah permainan basikal berasaskan fizikal yang sesuai dengan anda yang ingin melawan rintangan gila. Anda tidak mempunyai apa-apa lagi selain kemampuan dan basikal gila untuk melalui semua rintangan.

Tips Untuk Menang

  1. Awasi kepala Anda!

Permainan ini mengikuti peraturan yang realistik, yang bermakna bahawa kepala Anda adalah bahagian paling berharga dari tubuh Anda! Jika kepala pengendara Anda bersentuhan dengan pelbagai rintangan, Anda akan segera lumpuh dan lari Anda saat ini akan berakhir. Pastikan untuk mengawasi kelajuan anda dan mengawal pendaratan sehingga anda tidak terbang ke langit-langit dan mematahkan kepala Anda.

  1. Berlatihlah Sebelum Anda Bertaruh!

Sebelum memulakan balapan, Anda diberi pilihan untuk balapan melawan hantu pemain lain. Jika anda memenangi balapan, anda akan diberikan sejumlah koin. Namun, jika anda kalah, anda kehilangan koin.

Ini adalah opsi yang bagus untuk mendapatkan uang ekstra, tetapi lakukan saja jika Anda sudah familiar dengan level tersebut. Jika Anda mau, Anda boleh memilih untuk berlatih di panggung tanpa takut akan penalti.

  1. Dapatkan Tiga Bintang Pada Level Koin!

Anda boleh menghasilkan bintang dan koin pada setiap level, tetapi jika Anda tidak berpacu dengan ghost player maka Anda hanya boleh menghasilkan hingga dua bintang. Bintang pertama adalah untuk menyelesaikan perlombaan sama sekali. Bintang kedua adalah untuk satu kali tidak jatuh. Bintang ketiga adalah untuk datang di tempat pertama melawan hantu pemain.

  1. Jangan Buang Koin Untuk Karakter, Beli Upgrade Sebagai Gantinya!

Anda mempunyai pilihan untuk membeli pakaian dan helm yang berbeza untuk watak Anda, tetapi ini tidak mempunyai kesan dalam permainan. Anda harus menunda penyesuaian hingga anda sekurang-kurangnya telah meningkatkan basikal awal anda. Malah kemudian, Anda harus menabung untuk motosikal berikutnya yang boleh ditingkatkan lebih jauh.

  1. Cubalah pertandingan!

Turnamen adalah cara terbaik untuk mendapatkan wang besar jika anda mempunyai kemahiran. Turnamen bekerja seperti ini: pemain dari seluruh dunia berlomba di trek tertentu dan mereka harus melaluinya. Ada tiga tanda kurung (emas, perak, dan perunggu). Seperti yang Anda harapkan, berada di braket yang lebih baik ketika pertandingan berakhir memberi anda lebih banyak koin.